Helen mirren

Kép
Életmód

Ez varázslatos lesz: karácsonyi klasszikust filmesít meg a Disney, itt az első előzetes!

Bár épp a nyár legmelegebb napjait éljük, a Disney pont most adta ki karácsonyi filmjének előzetesét. Nézd meg te is velünk, és hűsítsed le magad a forróságban!

Kép
Sztárok

InStyle toplista: Ők voltak Cannes legjobban öltözött sztárjai - szerinted is?

A legjobb filmek mellett minden évben állandó beszédtémát szolgálatatnak Cannes legjobban öltözött sztárjai, akik még ha nem is alkotói a versenyprogramban szereplő filmeknek, a vörös szőnyegen vonulva egyetlen jó ruhaválasztással reflektorfénybe kerülhetnek.

Kép
Sztárok

Hatalmas örömhír: A Saul fia nyerte az Oscar-díjat

Ma éjjel rendezték meg Los Angelesben a filmvilág legfontosabb díjátadóját, az Oscar -gálát, amelyen magyar film, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. Ennél nagyobb elismerést nem kaphatott volna a csapat, szívből gratulálunk!

Kép
Sztárok

Régen és most: 12 híresség, aki büszkén vállalja a korát

Lehet szépen is öregedni Hollywoodban, az alábbi példák legalábbis ezt mutatják. Persze azt nem garantáljuk, hogy egyik híresség sem esett át kisebb-nagyobb beavatkozásokon (ki az, aki manapság ránézésre meg tudja ezt állapítani?), de az biztos, hogy azon ritka kivételek közé tartoznak, akiket 45-ön túl is fel lehet ismerni. Nektek ki a kedvenc?

Kép
Életmód

Golden Globe 2016: Ők a nyertesek

Golden Globe 2016: Végre magyar sikernek is örülhetünk a Golden Globe-díj történetében, ugyanis a Saul fia kapta a legjobb idegennyelvű filmnek járó elismerést. A mozis nyertesek között a világsztárok domináltak, míg a televíziós kategóriákon belül az újoncokat részesítette előnyben a zsűri.

Kép
Életmód

Örömhír: A Saul fia Golden Globe-díjat nyert

Ma éjjel rendezték meg Los Angelesben a Hollywoodban élő külföldi újságírók díjátadóját, a Golden Globe-gálát, amelyen magyar film, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. Szívből gratulálunk!

Kép
Stílus

Helen Mirren 70 évesen is dögösebb, mint a 20-as lányok - FOTÓK

Szeretnénk majd úgy kinézni 70 évesen, mint Helen Mirren. Az Oscar-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas színésznő korát meghazudtoló bátorsággal öltözködik. Nagyon menő!

Kép
Stílus

Csajok az első sorban! - A fashion week 10 legsikkesebb híressége

A fashion week ideje alatt a sztárok is bedobják, amijük van. A divatelit krémje, és a csinos párok után, most megkerestük a legstílusosabb hírességeket egyenesen az első sorból! A bérelt VIP helyért cserébe az a minimum, hogy kitesznek magukért a csajok, de kié a legjobb szett?

Kép
Sztárok

13 sztár, akiknek a hamburger a mindenük - FOTÓK

Olyan jó látni, hogy a sztárok sem diétáznak állandóan, és ha megkívánják, igenis megeszik a hamburgert vagy bármit, ami ugyan nem túl egészséges, mégis nagyon jól tud esni egy kimerítő munkanap vagy buli végén. Vegyünk példát most JLo-ról, Miranda Kerr-ről és a többiekről, és ne feledjük: mindent szabad, csak mértékkel!

Kép
Sztárok

Így iskolázza le Helen Mirren a fiatal színésznőket

Nem tudjuk, mit csinál magával Helen Mirren, amiért néhány héttel 70. születésnapja előtt is így néz ki, de nagyon szeretnénk megtudni, hogy mi is kipróbálhassuk!

Kép
Sztárok

Axente Vanessa világsztárokkal a vörös szőnyegen

Axente Vanessa is hivatalos volt a hétvégén megrendezett Tony Awards díjátadóra, így olyan sztárokkal lépett a vörös szőnyegre, mint Helen Mirren, Amanda Seyfried, Carey Mulligan vagy Bradley Cooper.

Kép
Szépség

Ezért kellene vállig érő frizurát vágatnod

Ahogy közeledik a forróság, a hosszú hajzuhatag egyre melegebbnek tűnik, így elgondolkodtató, miért nem vágatunk magunknak egy menő vállig érő frizurát? Ha félsz a változtatástól, nézd meg galériánk sztárhölgyeit, akik egytől-egyig mesésen néznek ki saját stílusukra szabott rövid frizurájukkal!

Kép
Stílus

Szerintünk ők voltak a MET-gála legstílusosabb sztárjai

Bámulatos ruhaköltemények és művészi csavarok az idei MET-gálán! Csekkold Te is velünk a kedvenceinket!

Kép
Sztárok

Helen Mirren, Kate Hudson: sztárok pink hajjal

Kép
Stílus

10 idézet a legnagyobb stílusikonoktól, ami jobb kedvre derít

Sophia Loren, Jane Birkin, Helen Mirren: olyan nők, akik DNS-ükben hordozzák a stílust, szerintünk érdemes hallgatni rájuk. A következő 10 női ikont nézve elhisszük, hogy a divatot és önmagunkat sem kell mindig komolyan venni...

Kép
InStyle TV

Ilyen vicces Helen Mirren, amikor héliumos lufit szív

Helen Mirren néhány napja a Jimmy Fallon show-ban járt, ahol szóba került elhíresült New York-i metrós képe, de a legviccesebb mégis az volt, amikor héliumos lufit szívva beszélgettek a műsorvezetővel.

Kép
Sztárok

Helen Mirren, SJP, Rihanna - Sztárok a metrón

Néha hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a sztárok is emberek. Pedig miért ne futhatnánk össze velük akár a New York-i metrón?

Kép
Stílus

InStyle top 15: Szerintünk ők a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

Ma éjjel adták át a 2015-ös Golden Globe díjakat (kattintsatok ide a győztesekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Szépség

Helen Mirren a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Helen Mirren L'Oréal Paris új szépségnagykövete Jane Fonda, Palvin Barbi és Eva Longoria után.

Kép
Sztárok

Helen Mirren még mindig elbűvölő

Egyszerűen nem tudunk betelni a 69 éves Helen Mirren kiforrott, lenyűgöző stílusával! Ismét egy tökéletes vörös szőnyeges megjelenést láthattunk tőle!

Kép
Sztárok

Helen Mirren ismét fantasztikusan néz ki

Helen Mirrent nem csak azért imádjuk, mert szenzációs színésznő. Azért is imádjuk, mert pontosan tisztában van a korával és az adottságaival, és ennek az az eredménye, hogy 69 évesen is fantasztikusan néz ki.

Kép
Sztárok

Elképesztően jól néz ki az 56 éves Andie MacDowell

Andie MacDowell az élő bizonyíték arra, hogy 50-en túl is lehet egy nő stílusos, szexi és magabiztos egyszerre (ahogy azt Helen Mirren is bebizonyította).

Kép
Sztárok

Helen Mirren: A királynő türkizzöld ruhája

Már korábban is áradoztuk Helen Mirren stílusáról. A sztár az idei Golden Globe-on sem hazudtolta meg önmagát.

Kép
Sztárok

Modellként is sikeres Madonna és Halle Berry 65 éves stylistja

Legutóbb a lenyűgöző Helen Mirren vörös szőnyeges megjelenése kapcsán jegyeztük meg, hogy a stílus kortalan. Most Linda Rodin legújabb divatfotóit elnézve jut eszünkbe valami hasonló. Linda 65 éves korára sikeresebb modell lett, mint a fiatal éveiben volt. Ezúttal például az Olsen-ikrek népszerű márkájának, a The Row-nak 2014-es őszi lookbookjához pózolt néhány fotó erejéig.

Kép
Sztárok

A stílus kortalan: Helen Mirren Dolce&Gabbana ruhában

Helen Mirren szenzációsan nézett ki a napokban megrendezett American Cinematheque Award Show Los Angelesben megrendezett eseményén.

Előző oldal